fbpx

Over van Wet & Dry

Over Wet & Dry

Wet & Dry ontwikkelt slimme oplossingen voor thuis en op het werk, waarbij gebruiksgemak voorop staat. Onze producten worden ontwikkelt en getest door ons team van specialisten. Wet & Dry producten voldoen aan de hoogste standaard op het gebied van gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid en brengen het beste van twee werelden samen.

Droog óf vochtig, Wet & Dry heeft de oplossing! Het idee voor de productlijn van Wet & Dry is ontstaan tijdens een toiletbezoek. Waarbij er zowel droog als vochtig toiletpapier aanwezig was. Bij het pakken van een ‘vochtig’ doekje uit een onhandige verpakking, moest ik helaas constateren dat het doekje uitgedroogd was waarmee het effect verdwenen was. Ook had de niet fraaie bewaardoos een pontificale plaats in de toiletruimte ingenomen. Hier moest een beter alternatief voor zijn… Zodoende kwam ik op het idee van het combineren van droog en vochtig toiletpapier in één systeem.

Een slimme en
hygiënische oplossing

In deze tijd is hygiëne erg belangrijk maar hoe desinfecteer je alles op een slimme manier? Ervaart u ook obstakels op het gebied van desinfectie? Bent u die lekkende dispensers en losse spuitbussen ook beu? Heeft u ooit behoefte gehad aan een slimme en hygiënische oplossing voor droog en vochtig papier tijdens de schoonmaak? Dan is Wet & Dry dé oplossing. Onze unieke keukenrol- en toiletrolhouder is met gemak overal te plaatsen.

Het gepatenteerde kliksysteem met reservoir die te vullen is met desinfectiemiddel, water of schoonmaakmiddel, is duurzaam en milieubewust. Ook bent u volledig vrij te kiezen met welk vloeistof u het reservoir wilt vullen, u zit dus niet vast aan een bepaald merk die u dient te gebruiken. Dit geldt tevens ook voor het papier, elk merk papier past op onze keukenrolhouder. De vocht opname licht tussen 20 en 30% afhankelijk van de structuur van het papier dat gebruikt wordt. Omdat de buitenste randen van het papier drooggehouden worden zal het papier vrijwel nooit doorscheuren. Door de verschillende kleuren die wij aanbieden, is ons wet & dry systeem ook nog eens passend in ieder interieur.

Een Nederlands
product!

Interessant om te vermelden is dat onze gepatenteerde producten in Nederland geproduceerd worden. U bent er dus van verzekerd dat er geen kinderarbeid en oneerlijke lonen bij de productie van onze producten komen kijken.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0